Activitats

  • Senderisme: : Antics camins de pescadors o de vigilància de la costa aquests darrers anys s'han recuperat i avui són zones privilegiades per a gaudir de fantàstiques passejades arran de mar, accessibles a tothom. Petits nuclis de població, cales, sorrals, penya-segats, i també poblacions importants, zones turístiques, jardins... tota una costa per a descobrir, a qualsevol època de l'any
  • Caiac: Des de l'aigua es pot observar millor el perfil de tota la costa i arribar fins a cales que són pràcticament inaccessibles a peu. No es necessita cap experiència per a practicar aquest esport.
  • Submarinisme: Descobreix una altra Costa Brava, l'aquàtica, la que ofereix un entorn increíble, un seguit de penya-segats que es submergeixen en el mar, amb racons rocallosos coberts de vida, reserves naturals habitades per meros de més de 25 anys, i coves grans i lluminoses on jugar amb els contrallums. Turons submergits, restes de vaixells naufragats, extensions multicolors de gorgónies i colónies de corall vermell.
  • Excursions en bicicleta: Hi ha una gran quantitat de camins i senderons  que es poden recórrer amb bicicleta, potser el més conegut és el de la ruta del Carrilet (antiga via de tren) que porta fins a Girona.
  • Festivals de música: Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, Perelada o Cap Roig (Calella)