Packs

PACK ROMÀNTIC PER A 2 PERSONES

Sorpren a la teva parella amb una estada de cap de setmana a la Costra Brava.
Allotjament i esmorzar al Mas Abellí  + sopar al Celler de la Planassa de Palamós
Preu per pack - 150€*

 

MENÚ PICA PICA PER A DUES PERSONES
A base de tapes per compartir:
Musclos al vapor - Escopinyes - Tallerines saltejades
Peixet fregit - Calamar a l’andalusa - Gambetes de Palamós saltejades
Escamarlanets de Palamós saltejats

Postre a triar:
Crema Catalana - Recuit de Fonteta amb mel en tres textures - Trufes fetes a casa -
Souflé coulant de xocolata  - Postre del dia

Vins de l’Empordà i Aigües Minerals
Cafès i Petit Fours

* Condicions: Preu PVP (IVA inclòs, no inclou la taxa turística). Preu per dues persones en habitació doble. Paquet vàlid per a reserves de l'1 d'octubre al 30 de juny, excepte Nadal i Setmana Santa. Reserves subjectes a disponibilitat.

VACANCES EN BICICLETA

Descobreix els increïbles paisatges de l’Empordà, pedalant.

La comarca del Baix Empordà conserva una àmplia xarxa de camins rurals allunyats de les grans vies de comunicació. Són camins aptes per a fer amb bicicleta. Aprofitant aquests camins i carreteres, el Consell Comarcal ha creat la xarxa de cicloturisme que, pel fet d'estar perfectament senyalitzada, fa que es puguin admirar tranquil·lament els paisatges que formen la comarca i permet conèixer tots i cadascun dels valors patrimonials que s'hi amaguen.

 PREU: 70,50€/persona

EL PACK INCLOU:

  • 1 nit en habitació doble.
  • Sopar
  • Esmorzar
  • 1 dia de lloguer de bicicleta.
  • OBSEQUI: dossier informatiu amb les rutes a fer des del Mas Abellí

Condicions: Preu PVP (IVA inclòs, no inclou la taxa turística). Preu per persona en habitació doble. Paquet vàlid per a reserves de l'1 d'octubre al 30 de juny, excepte Nadal i Setmana Santa. Reserves subjectes a disponibilitat.

PACK HÍPICA

A què esperes per a  sorprendre la teva parella? Regala-li una cosa diferent, una experiència única. Podreu muntar a cavall en un entorn natural envoltat de muntanyes, vinyes i oliveres i gaudireu d'esplèndides vistes al mar. Una forma original de desconnectar de la rutina.

La disponibilitat d'aquesta activitat és d'octubre a juny, tot i que està subjecte a condicions meteorològiques i de la disponibilitat de l'organitzador en el moment d'efectuar la reserva.

Fareu una ruta de dues hores per les Gavarres, amb vistes al mar, creuant vinyes i camps d'oliveres, gaudint de la natura que us envolta

L'oferta inclou: Allotjament i esmorzar durant un cap de setmana (1 nit) + Hípica 2h

Preu total per parella per a tot el cap de setmana: 200 €

Condicions:  Preu PVP (IVA inclòs, no inclou la taxa turística).  Paquet vàlid per a reserves de l'1 d'octubre al 30 de juny, excepte Nadal i Setmana Santa. Reserves subjectes a disponibilitat.